Szittya & Barbi

Szittya & Barbi

[mashshare]

Szittya több mint 10 éve tanít kubai salsát. Hamar felismerte, hogy leginkább a rumbából, santeríából és egyéb afro-kubai táncokból építkezhet, így számtalan továbbképzése során erre fektette a legnagyobb hangsúlyt. Egy kubai út adta inspirációnak köszönhetően kitalálta az afro-reggaeton stílust, ami évekig a legnépszerűbb workshop volt a magyarországi salsa fesztiválokon és nyári táborokban.

Néhány évig versenyzett aktívan itthon és külföldön egyaránt (legjobb eredmények: Rueda Magyar Bajnokság: I. hely, Világbajnokság: II. hely), ezt követően pedig már tanítványaira fókuszálva nekik készített sikeres koreográfiákat különböző versenyekre.

Manapság többnyire haladó táncosoknak tart afro, men style, timba és páros styling órákat.

Pár éve angolai táncokkal is színesítette a repertoárját: rendszeres kizomba kurzusokat tart és folyamatosan fejleszti afro house tudását is.

Szittya hihetetlen energiáiról és dinamizmusáról híres. Órái azoknak ajánlottak, akik tényleg fejlődni szeretnének és nem félnek egy kis izomláztól sem J

3 éve táncol partnerével, Barbarával, akinek szép, autentikus stílusa, ugyanakkor lágy és nőies mozgása valószínűleg sok lány álma. Gyerekkora óta táncol és azóta is minden alkalmat megragad, hogy képezze magát.    

Gallery

[rev_slider Szittya_Barbi]